gototopgototop
Andreea Butescu

Andreea Butescu

Website URL:

Social Profiles

Vineri, 04 Martie 2011 08:41

Romtelecom preia Boom TV

   Romtelecom a semnat cu DTH Televison Group preluarea activelor și a bazei de clienți Boom TV.

Ieri seară, în avanpremiera Salonului Auto de la Geneva, a fost lansat oficial monovolumul de clasă mică Ford B-Max. Modelul va fi fabricat doar în România, la Craiova.
 

    Astăzi, la Iulius Mall, Răzvan și Dani de la Antena 1 invită ieșenii să formeze împreună cel mai lung șnur de Mărțișor din lume. Fiecare participant va primi câte un tricou alb sau roșu și va intra în competiţia pentru cele 5 televizoare LCD full HD puse la bătaie de organizator.  

Din 25 februarie a.c., un restaurant londonez din Covent Garden a introdus în lista deserturilor o gamă originală de înghețate, preparate cu lapte matern.

Ieri, 27 februarie, filmul The King's Speech (Discursul Regelui) a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film la cea de-a 83-a gală de decernare a premiilor Academiei de film americane, la Los Angeles.

Miercuri, 23 Februarie 2011 11:40

Veverițele lui Măruță vin la Iași

 RedBlonde (de la emisiunea TV Happy Hour) cântă duminică, 27 februarie a.c., începând cu ora 20.00, în Dublin Pub

 Moda internațională, fie ea vestimentară sau legislativă, tinde să pătrundă și în România, mai ales prin intermediul doamnelor.

Manuela Mitrea, deputat PSD de Constanța, vrea ca fumatul să fie interzis în spațiile închise. Asemenea reglementări antifumat au fost implementate în numeroase țări europene, precum Grecia, Spania, Franța, Estonia, Italia, Marea Britanie, Suedia etc. Și dacă acest model face furori în Europa, cum să nu-l preia și România...

Marţi, 15 Februarie 2011 15:19

Ronaldo părăseşte scena fotbalului

 Atacantul brazilian Ronaldo şi-a anunţat retragerea din activitate, la 34 de ani,cu lacrimi în ochi. 

 "Nu mai pot. Am vrut să continui, dar nu mai merge. Mă gândesc la o acţiune, dar nu reuşesc să o execut aşa cum îmi doresc. Este clar, a venit timpul. Corpul este cel care nu mă mai ascultă. Mintea vrea să continue, dar corpul nu şi nu", a declarat Ronaldo pentru jurnalul Estado de Sao Paulo.

Marţi, 15 Februarie 2011 10:33

Tânăr violator, caut asasin pe Facebook

După ce a violat o fată aflată în stare avansată de ebrietate, un adolescent din Pennsylvania a căutat pe Facebook un asasin care s-o omoare. 

Luni, 14 Februarie 2011 13:49

Miez de țigară

Zeci de vameşi şi poliţişti de frontieră au fost reținuți în ultimele zile, fiind acuzaţi de trafic de ţigări şi luare de mită. În acest context, polițiștii români de frontieră de la vama Sculeni au oprit întroducerea în țară a peste 2500 țigarete provenite din Republica Moldova.

Pagina 1 din 2

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare