gototopgototop
Marţi, 15 Februarie 2011 15:19

Ronaldo părăseşte scena fotbalului

Scris de  Andreea Butescu
Evaluează
(0 voturi)

 Atacantul brazilian Ronaldo şi-a anunţat retragerea din activitate, la 34 de ani,cu lacrimi în ochi. 

 "Nu mai pot. Am vrut să continui, dar nu mai merge. Mă gândesc la o acţiune, dar nu reuşesc să o execut aşa cum îmi doresc. Este clar, a venit timpul. Corpul este cel care nu mă mai ascultă. Mintea vrea să continue, dar corpul nu şi nu", a declarat Ronaldo pentru jurnalul Estado de Sao Paulo.

 Eliminarea din Copa Libertadores a echipei sale, Corinthians, şi accidentările grave, l-au determinat să ia această decizie mai devreme decât prevăzuse.  Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale (15 goluri). A jucat pentru cele mai mari echipe din Europa, FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milano. Il fenomeno a îmbrăcat de 97 de ori tricoul echipei naţionale de fotbal a Braziliei, marcând 62 de goluri pentru aceasta.   Ronaldo este dublu campion mondial (1994 şi 2002) şi dublu laureat al "Balonului de Aur" (1997 şi 2002).   Alături de Corinthians, el a câştigat Cupa Braziliei şi Campionatul Sao Paulo în 2009. După retragerea sportivă, Ronaldo urmează să devină ambasador al clubului Corinthians. 

Ultima modificare în Miercuri, 16 Februarie 2011 13:19
Andreea Butescu

Andreea Butescu

Social Profiles

Mai multe articole din această categorie: « Victorie importantă O nouă înfrângere »

1 Comentariu

  • Link comentariu alexz Miercuri, 23 Februarie 2011 20:18 trimis de alexz

    a fost jucator bun in viata lui...

Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare