gototopgototop
Luni, 31 Ianuarie 2011 12:33

Metode alternative de a trata cancerul

Scris de  Roxana Rotaru
Evaluează
(0 voturi)

   După ce ani de zile a spus pacienţilor că chimioterapia este singura cale pentru a încerca (cuvântul cheie e a încerca!) să se elimine cancerul, John Hopkins s-a hotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a maladiei.

  Cu toţii avem celule canceroase în corp. Aceste celule nu apar, însă, la testele standard dacă nu sunt în număr de miliarde. Când doctorii spun bolnavilor că nu mai există celule canceroase în corpul lor după tratamentele efectuate, înseamnă doar că testele sunt incapabile să le măsoare deoarece nu mai sunt în număr detectabil.

 

 

1. Celulele canceroase apar în corp de 6 până la 10 ori în timpul vieţii unui om.

2. Când sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse şi astfel este impiedicată multiplicarea lor şi formarea de tumori.

3. Când este diagnosticat cancerul, înseamnă că persoana respectivă are deficienţe nutriţionale multiple. Aceste deficienţe pot să apară din cauze genetice, a noxelor din mediul inconjurător, a alimentaţiei şi a stilului de viaţă greşite.

4. Pentru a preîntâmpina deficiențele nutriţionale multiple, este necesară schimbarea dietei şi administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la intărirea sistemului imunitar.

5. Chimioterapia presupune “otrăvirea” celulelor canceroase cu rată mare de creştere, dar astfel sunt distruse şi celulele sănătoase cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro – intestinal, etc, iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima sau plămânii pot fi iremediabil afectate.

6. Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, în acelaşi timp arde, cicatrizează şi distruge celule, ţesuturi şi organe sănătoase.

7. Chimioterapia şi radioterapia vor reduce, la început, dimensiunea tumorilor. Folosirea îndelungată a acestor tratamente nu va duce, însă, la distrugerea definitivă a lor.

8. Când în corp se acumulează prea multe “deşeuri” toxice rezultate în urma chimio- şi radioterapiei, sistemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infecţii banale şi a complicaţiilor lor.

9. Chimioterapia şi terapia cu radiaţii pot favoriza mutaţii genetice în celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament, şi greu de distrus. Intervenţiile chirurgicale pot determina diseminarea (împrăştierea) celulelor canceroase la alte organe (metastaze).

10. O metodă foarte bună de luptă împotriva celulelor canceroase este de a le înfometa, adică a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.

Celulele canceroase se dezvoltă cu:

a. Zahăr:

    Eliminând din alimentaţie zahărul, se elimină astfel una din cele mai importante surse de hrană a celulelor canceroase. Înlocuitorii de zahăr, îndulcitorii sintetici cum ar fi zaharina sau alte produse (Nutrasweet, Equal, Spoonful) au ca bază aspartamul (E 951), o substanţă chimică dăunătoare. Un înlocuitor natural al zahărului ar fi mierea de albine şi melasa, dar în cantităţi moderate. Sarea de bucătarie conţine adaosuri chimice pentru a avea culoarea albă. Alternativa ar fi sarea de mare.

b. Laptele şi produsele lactate:

    Laptele favorizează producţia de mucus în corp, în special la nivelul
tractului gastro-intestinal. Cancerul este hrănit de acest mucus.
Renunţând la lapte şi produsele derivate şi consumând lapte de soia neîndulcit, celulele canceroase “mor” de foame .

c. pH acid
    Celulele canceroase “înfloresc” în mediu acid. O alimentaţie preponderent carnivoră induce un pH acid în corp, şi ar fi mai bine să se consume peşte şi pasăre în cantităţi mici, decât carne de vită sau porc. Carnea mai poate conţine substanţe administrate animalelor : antibiotice, hormoni de creştere şi paraziţi, ce dăunează în special persoanelor cu cancer. O dietă bazată 80% pe legume proaspete consumate ca atare sau sub formă de suc, grâu integral, seminţe, nuci şi fructe schimbă pH-ul corpului în alcalin. 20% din alimentaţie poate fi din alimente gătite, inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume asigură necesarul de enzime digestive, uşor absorbabile, care ajung la nivel celular în 15 minute de la consumare şi care hrănesc şi favorizează creşterea de celule sănătoase. Este bine să se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la 40 grade Celsius .

d. Evitaţi cafeaua, ceaiul şi ciocolata ce pot conţine cantităţi mari de cofeină. Ceaiul verde este o alternativă foarte bună, având şi proprietăţi anti - canceroase. Cea mai bună băutura este APA - purificată sau filtrată pentru a fi astfel eliminate toxinele sau metalele grele.
     Apa distilată este acidă, deci evitaţi-o !

12. Proteinele din carne sunt dificil de digerat şi necesită o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerată ramâne în interiorul intestinului, intră în putrefacţie şi se creşte astfel cantitatea de reziduuri toxice din corp.

13. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine. Renunţarea la carne sau reducerea ei în alimentaţie duce la eliberarea de cantităţi din ce in ce mai mari de enzime; acestea atacă proteinele din peretele celular şi permit astfel celulelor specializate să distrugă aceste celule canceroase.

14. Unele suplimente nutritive ajută la intărirea sistemului imunitar, cum
ar fi: IP6 (inozitolul sau vitamina B9, conţinut de tărâţele de grâu, seminţe, nuci), Essiac (ESSIAC este o formulă din plante ce a fost utilizată din anul 1922 de o soră medicală din Canada numită Rene Caisse pentru a ajuta pacienţi cu afectiuni grave. Cele opt plante din reţeta originală sunt: ciuline sfânt, rădăcină de brusture, laminaria, trifoi roşu, ulm cu coaja netedă, rădăcina de revent turcesc, năsturel, măcriş mărunt), antioxidanţi, vitamine, minerale, toate stimulând imunitatea să lupte şi să distrugă celulele canceroase.
     Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programată a celulelor,metoda naturală a corpului de a scăpa de celulele bolnave, nedorite şi inutile.

15. Cancerul este o boală a minţii, corpului şi spiritului. Gândirea pozitivă şi o fire activă ajută pe cel care luptă cu cancerul să supravieţuiască. Furia, neiertarea şi amărăciunea “construiesc” un mediu stresant şi acid în corp. Trebuie să invăţăm să avem un spirit iubitor şi iertător, să ne relaxăm şi să ne bucurăm de viaţă!

16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta în prezenţa oxigenului. Făcând exerciţii fizice zilnice şi de respiraţie, oxigenul ajunge adânc, la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importantă pentru distrugerea celulelor canceroase.

ATENŢIE!

1. Nu introduceţi recipienţi de plastic în cuptorul cu microunde

2. Nu congelaţi apa

    Dioxina este o substanţă ce provoacă cancer în special la sâni.

         Este extrem de toxică pentru celulele corpului. Dioxina este eliberată din plasticul sticlelor cu apă introduse în congelator.

                                                                                                                              

Ultima modificare în Marţi, 01 Februarie 2011 11:14

Articole asemănătoare (dupa etichetă)

Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare