gototopgototop

Retete culinare

Retete culinare romanesti si internationale
Miercuri, 02 Martie 2011 10:52

Cordon Bleu cu carne de pui

Scris de Daily Iasi

Termenul de Cordon Bleu provine din limba franceză și se referă la funda albastră oferită ca premiu bucătarilor. De obicei, Cordon Bleu se prepară din carne de porc, dar iată și o variantă cu pui, la fel de gustoasă și apetisantă.

Marţi, 11 Ianuarie 2011 18:37

Salată de broccoli

Scris de Elena Stanciu

Dacă tot s-au terminat sărbătorile de Crăciun și mesele au fost destul de îmbelșugate, acum este momentul  oportun să începem o dietă pentru a ne simți mai bine. Ca și rețetă am ales o salată de broccoli. Rețeta este foarte simplă și nu necesită foarte mult timp.

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare