gototopgototop
Andreea  Marinciu

Andreea Marinciu

Website URL:

Social Profiles

Luni, 21 Februarie 2011 14:57

Cele mai citite 10 cărţi din lume

   Într-o lume a vitezei topurile ne marchează existenţa. Asta pentru că sunt o   cale mai rapidă şi mai comodă pentru acumularea informaţiei. Cum arată un top al celor mai citite cărţi din lume? Face Biblia faţă creaţii de tip Twilight?

Joi, 10 Februarie 2011 18:44

"Războiul stelelor" a luat sfârșit

După ani întregi de presupusă rivalitate, Angelina Jolie şi Jenifer Aniston s-au împăcat. Se pare că divele de la Hollywood au lăsat în urmă disensiunile legate de sentimentele faţă de Brad Pitt şi s-au împăcat, potrivit bloggerului Perez Hilton,citat de dailymail.co.uk.

Joi, 10 Februarie 2011 16:49

Un om, o biserică şi un popor

 Zare Nazarian e un călător cu multe cetăţenii. Preşedintele Comunităţii Armeneşti din Iaşi este reprezentantul poporului care a stat mereu cu bagajele făcute, timp de secole, din cauză că Armenia a stat în calea zecilor de invadatori.  Zare Nazarian e un armean născut în Siria şi stabilit în România. Se trage din părinţi armeni născuţi tot în Siria, în Alep, şi din bunici get- beget armeni, refugiaţi în Siria din Armenia Turceasca după genocidul din 1915 .

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare