gototopgototop
Joi, 10 Februarie 2011 18:44

"Războiul stelelor" a luat sfârșit

Scris de  Andreea Marinciu
Evaluează
(0 voturi)

După ani întregi de presupusă rivalitate, Angelina Jolie şi Jenifer Aniston s-au împăcat. Se pare că divele de la Hollywood au lăsat în urmă disensiunile legate de sentimentele faţă de Brad Pitt şi s-au împăcat, potrivit bloggerului Perez Hilton,citat de dailymail.co.uk.

Acesta a declarat, miercuri 9 februarie,într-un interviu pentru revista Life& Style că s-a întâlnit cu Jenifer Aniston la o petrecere, anul trecut, şi că aceasta a spus că ar fi trecut peste resentimentele faţă de Angelina Jolie şi că relaţia dintre ele este una amicala. "Lucrurile acestea s-au întâmplat cu atât de mult timp în urmă. Toţi trei am trecut peste ele, toţi trei suntem adulţi", ar fi declarat Jennifer Aniston, citată de Perez Hilton.”

Cât despre relaţia cu Brad Pitt aceasta a mai spus că "încă mai vorbesc cu Brad şi totul este în regulă."

Brad Pitt şi Jenifer Aniston au fost căsătoriţi 5 ani, din 2000 până în 2005. Bratt Pitt a divorţat de Aniston pentru a se  căsători, în acelaşi an, cu Angelina Jolie.

De-a lungul acestor ani, presa a speculat rivalitatea dintre cele două actriţe. Sentimentele de gelozie dintre divele lui Pitt au fost amplificate de numeroase articole în care se vorbea despre despărţirile dintre Angelina şi Pitt, în favoarea lui Jenifer Aniston.

Ultima modificare în Vineri, 11 Februarie 2011 10:08
Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare