gototopgototop
Marţi, 08 Februarie 2011 17:34

Pantalonii evazaţi - revenire a anilor '70

Scris de  Elena Stanciu
Evaluează
(1 vot)

  Primavara lui 2011 revine pe scena modei  cu noi tendinţe, marii designeri  punând accent pe pantalonii de tip evazaţi  astfel încât jeanşii skinny şi pantalonii drepţi nu mai reprezintă un must have al sezonului.

   De ce se revine la modelul evazat? Tocmai pentru că acesta lungeşte piciorul şi echilibrează dimensiunea şoldurilor. În cazul fetelor cu picioare subţiri şi drepte o pereche strâmtă pe coapse este ideală, iar dacă sunt lejeri pe şolduri şi coapse, pantalonii trapez flatează pe oricine.  Ai liberă alegere privind culoarea, sau cu talia înaltă şi joasă, pentru diferite stiluri pe care vrei să le abordezi , casual – hippie.

   În ceea ce priveşte modul cum îi asortezi , nu reprezintă un impediment, trebuie doar să ai în garderobă, o cămaşă, un sacou sau chiar o bluză de mătase  pentru ţinute office, iar pentru un look sport apelează la tricouri, maieuri combinate cu o pereche de tenişi.  În cazul în care optezi pentru un pantof sau o pereche de platforme asigură-te ca pantalonii sa fie destul de lungi pentru a putea acoperi tocul .

Ultima modificare în Miercuri, 09 Februarie 2011 08:20
Mai multe articole din această categorie: « Primăvară la modă Cuvântul care începe cu M »
Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare