gototopgototop
Luni, 10 Ianuarie 2011 14:08

Primăvară la modă

Scris de  Andreea Butescu
Evaluează
(8 voturi)

Primăvara anului 2011 ne încântă cu o modă plină de optimism, tone de culoare, materiale fluide, croieli lejere, ca pentru o zi romantică în mijlocul unei câmpii flower- power inspirată din anii '70.

Martie ne dă culoare 

În tendințe sunt culorile foarte puternice, vibrante. Predomină albastru, portocaliu, galben neon și verde lămâie.

Vedeta sezonului primăvară- vară este nuanța honeysuckle, adică rozul caprifoi. 

Este vorba de o culoare vibrantă, un roz cu ușoare tente de mov și roșu. Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone Color, declară că "Honeysuckle este captivant, stimulează adrenalina, te scapă de stările neprietenoase".

 

 

 

Mătase și dantelă

Materialul la modă este mătasea. Poti asorta obiecte vestimentare din materiale tari cu haine fluide. O asemenea combinație dă un plus de modernitate oricărei ținute.

ATENȚIE! Nu se mai poartă blugii! În trend sunt ținutele deux-pieces, fustele mini și rochiile lungi până în pământ.

Romantismul este categoric tendința acestui sezon. Prin urmare, se poartă dantela, care oferă de fiecare dată un aer senzual și un aspect stilat. Vorbim aici despre dantela ușor antică, țesături unce, care par tradiționale.                                    

                                                                                

 

O dată cu învierea naturii, se reinventează printurile. Animal print colorat, floral print sau printuri geometrice, toate sunt feminine, exotice și emană cu siguranță mult sex-appeal.

                                                                                                      

Încălțăminte colorată

Cînd soarele încă este timid, dar zăpada s-a topit, o pereche de pantofi în culori îndrăznețe completează perfect peisajul primăvăratic. Și fiindcă sezonul primăvară- vară este dominat de feminitate, doamnele și domnișoarele pot purta de la platforme exagerat de înalte până la sandale gladiator.

Pantofii înalți, cu vârful ușor ascuțit, decorați cu funde delicate din tul colorat pe post de baretă sunt must  have-ul sezonului când vine vorba de încăltăminte.      

                    

Ultima modificare în Duminică, 30 Ianuarie 2011 09:52
Andreea Butescu

Andreea Butescu

Social Profiles

Mai multe articole din această categorie: Pantalonii evazaţi - revenire a anilor '70 »
Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare