gototopgototop
Mihaela Samson

Mihaela Samson

"Most folks live and and die without moving even the dirt it takes to burry them."

Website URL:

Miercuri, 09 Martie 2011 22:08

"Blue Valentine"-când dragostea piere

“Fiecare din noi este dragostea vieţii cuiva” aşa începe romanul lui Andrew Sean Greer “Confesiunile lui Max Tivoli”. Dar oare este valabilă această afirmaţie şi în zilele noastre? Mai avem timp să iubim cu adevărat sau ne doboară şi în această privinţă problemele zilnice? A avea o viaţă de familie fericită bazată pe iubirea necondiţiontă între două persoane a ajuns la stadiul de utopie în zilele noastre. Şi atunci ce faci, cum rezolvi problema? Nu este mai usor sa-i pui pur şi simplu punct?

 Trebuia să existe şi un articol despre cel mai mare eveniment de profil din cinematografie, fiind desigur vorba despre Premiile Oscar. Au fost, au trecut, iar noi cinefilii ne-am luat porţia de festivaluri de film, interviuri cu actori şi covoare roşii. Marii câştigători ai serii probabil nu au luat prin surprindere pe nimeni. desigur aşa cum am şi sperat de altfel la categoria cel mai bun film a anului, premiul a fost ridicat de “Discursul regelui” a lui Tom Hooper, iar la categoriile pentru cei mai buni actori Natalie Portman şi Colin Firth au fost marii câştigători ai serii.

 Se apropie Oscarurile şi aşa cum ziceam într-un articol precedent, filmele de anul acesta care au intrat în competiţie sunt lipsite de drame din timpul perioadei naziste, ci au subiecte mai aerisite ca sa ma pronunţ astfel, făcând parte din categorii diferite, lista cuprinzând chiar şi comedii şi o animaţie.
“The King’s Speech” probabil va fi marele câştigător la categoria “Cel mai bun film” de anul acesta.

Luni, 14 Februarie 2011 17:11

"Lebăda neagră"-pluteşte lin spre Oscar

Ca în fiecare an, luna februarie este marcată de cea mai importantă festivitate de premiere a filmelor artistice, evident fiind vorba despre Premiile Oscar.

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare