gototopgototop
Alina Gorovei

Alina Gorovei

Sunt Alina și sunt bine (informație esențială).

Viețuiesc în Iasi, sunt din Fălticeni - județul Suceava, născută pe data de 22 februarie 1991, studentă a Universitații Alexandru Ioan Cuza la specializarea Comunicare și Relații Publice. Îmi place turquazul și galbenul, sunt pasionată de muzică, literatură și cinematografie. Mai concret, sunt o visătoare notorie născută îndrăgostită ce-și dorește o fabrică de jeleuri și să-l îmbrățișeze cândva pe Tom Waits.

Website URL:

Social Profiles

Vineri, 11 Martie 2011 10:33

Rotting Christ la Iași

     Rotting Christ vor susține trei concerte în Romania în luna mai a acestui an: 2 mai în Cluj-Napoca, 4 mai în București și 3 mai în Iasi. Concertul va avea loc în Dublin Pub, la ora 8, iar prețul biletului nu se știe încă.

Joi, 03 Martie 2011 15:56

Social Media Summit la Iași

    Al treilea episod al al seriei originale Biz Social Media Summit are loc la Iași în data de 4 martie 2011, eveniment organizat de revista Biz la Hotel Unirea.

Miercuri, 02 Martie 2011 16:17

Concert Kumm în Club Hand

     Kumm susține primul concert din anul 2011 în Club Hand pe data de 4 martie 2011 la ora 21:00, iar în deschidere va concerta trupa The Bullet Proof Minions. Prețul unui bilet este de 15 lei și biletele se pot procura de la intrare.

   Cea mai mare tocană din carne de pui cu ciuperci din lume va fi gătită cu ocazia Campionatului Internațional de Gătit În Aer Liber organizat în Piața Unirii în perioada 5-6 martie.

Miercuri, 16 Februarie 2011 01:17

La fel de genial ca și Mozart

Rulând pe sistemul de operare Windows Phone 7 al celor de la Microsoft, HTC 7 Mozart dispune de funcția SRS WOW HD ce asigură surround virtual, camera foto de 8 MP cu LED Flash și înregistrare video HD, acestea pe lângă multe alte capacități inedite ale ingeniosului smartphone.

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare