gototopgototop
Duminică, 27 Februarie 2011 13:17

Mărţişor cu spectacole la metrou

Scris de  Teodora Olteanu
Evaluează
(1 vot)

Teatrul Masca, cunoscut de ceva timp datorită pieselor oferite publicului la metrou, a încântat din nou bucureştenii care erau în treacăt, printr-o piesă jucată la staţia Unirii 1. Astfel, aceştia au putut participa la piesa Ex Libris, un pact între un artist plastic şi o carte. Aflat în scenariul şi regia lui Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca, "EX LIBRIS este un spectacol, dar şi o formă specială de întâlnire". 

"Veniţi, priviţi şi, cine ştie, poate că vom putea pleca purtând în suflet câte un ex libris făcut din bucuria de a smulge tristeţii cotidiene clipele fericite ale unui spectacol. Într-un fel, ca şi cărţile mai norocoase, care poartă pe pagina de gardă, ca un mărţişor, un ex libris, şi noi, că nişte oameni norocoşi, vom purta în sufletele noastre această amintire ca o garanţie că numai de noi depinde ca viaţa să fie o perpetuă întâlnire cu frumosul".  (Mihai Malaimare) 
 

Teatrul Masca a mai anunţat astfel de reprezentaţii pentru Mărţişor, în scopul de a atrage publicul la spectacole, nu numai la metrou, cât în sălile proprii de spectacol.

 În luna martie, vom "purta în suflet câte un ex libris făcut din bucuria de a smulge tristeţii cotidiene clipele fericite ale unui spectacol".

Ultima modificare în Duminică, 27 Februarie 2011 14:05
Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare