gototopgototop

Internet (3)

Compania americana Yahoo va lansa in luna martie Yahoo.ro, oferind românilor posibilitatea de a-şi accesa căsuţa poştală electronică în limba română, potrivit Wall-Street.ro.

Iniţial, homepage-ul autohton, va fi alcătuit din principalele ştiri ale momentului, ce provin de la marile agenţii de presă.

Duminică, 06 Februarie 2011 10:56

Bing fură de la Google?

Scris de Daily Iasi

Google a anunțat pe blogul său oficial că motorul de căutare Bing, care aparține companiei Microsoft, le fură rezultatele.

Google a testat acest lucru căutând pe Bing termeni precum torsoraphy, mbzrxpgjys, hiybbprqag, delhipublicschool40 chdjob. Din 100 de căutări, 9% au fost identice cu cele de pe Google.

 

Marţi, 01 Februarie 2011 13:59

IAD-ul se poate trata

Scris de Andreea Butescu

     După epoca presei scrise şi cea a radiodifuziunii, traseul mutaţiilor tehnice generate de electronică ne-a condus în era internetului. O oază de informaţii cu o veridicitate nesigură, un loc de joacă ireal pentru copii şi adolescenţi, un spaţiu imaginar de întâlnire şi socializare, internetul rămâne sursa mediatică cea mai des folosită în prezent.

     Conform statisticilor, 6-10% dintre navigatori sunt dependenţi de internet. Un procent îngrijorător, care creşte pe zi ce trece, mai ales în rândul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 de ani. Eşti şi tu unul dintre ei?

 

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare