gototopgototop
Duminică, 27 Februarie 2011 20:38

Lansare surpriză pentru iPad 2?

Scris de  Ovidiu Porumb
Evaluează
(0 voturi)

   CiPad onform unor zvonuri apărute pe internet zilele acestea, compania Apple și-ar putea lansa a doua generaţie de tablete pc chiar săptămâna următoare. 

   Deși oficialii de la Apple au refuzat sa comenteze speculaţiile apărute pe internet, surse din interior au declarat, pentru “Reuters”, că lansarea următoarei tablete pc iPad ar putea avea loc pe 2 martie, în cadrul unui eveniment organizat de compania americană în San Francisco. Graba celor de la Apple este pusă și pe seama unui alt zvon apărut recent în tabloidul “National Enquirer”, conform căruia Steve Jobs, directorul executiv al companiei, ar mai avea de trăit doar 6 săptămâni, fiind bolnav de cancer.

   În aceste circumstanţe, analiști precum directorul secţiunii de tablete pc, Peter King, de la “Strategy Analytics”, consideră că lansarea noului iPad, cât mai curând posibil, este foarte importantă pentru Apple, care are competiţie serioasă pe acest sector de piaţă, în tabletele pc care vor rula noua versiune “Honeycomb” a sistemului de operare Android.

   Deși nu au fost anunţate oficial specificaţiile tehnice ale noului gadget, publicaţiile din lumea IT presupun ca iPad 2 va fi mai subţire și mai usor decât predecesorul sau, va dispune de mai multă putere de procesare, de mai multă memorie RAM, precum și de o cameră situată frontal, care va face posibile apelurile video. Un plus, faţă de prima versiune, va fi reprezentat și de prezenţa portului de conectare USB, care, aparent, nu a fost considerat important, anul trecut, de către inginerii de la Apple.

Ultima modificare în Luni, 28 Februarie 2011 10:54
Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare