gototopgototop
Prostul Iașului

Prostul Iașului

Prostul spune întotdeauna adevărul, dar nu este luat în serios niciodată!

Website URL:

Luni, 21 Februarie 2011 13:55

De ce nu face nimeni nimic?

Nu v-ați întrebat vreodată de ce în această țară nu s-a mai făcut nimic dupa 1990? Da, am răspunsul la această întrebare.

Luni, 14 Februarie 2011 18:39

Iașul, încotro?

De câte ori mi s-a întâmplat să regret că stau in Iași, că nu am mai nicio șansă să apuc un oraș precum cele civilizate din afară. Și cu toate astea nu am plecat din Iași...De ce?

Luni, 07 Februarie 2011 13:48

Să râdem de handicapați

Un videoclip celebru de acum în România, cu cele mai multe vizualizări, este cel cu Pluralul la telecomandă.

 Este imposibil să nu fi auzit de el, deoarece a fost și mediatizat pe multe posturi tv, ziare ș.a.m.d.

Până și vecinii mei de 70 de ani au auzit de el.

Miercuri, 02 Februarie 2011 22:30

Eu nu îmi fac poză cu nașul...

  Din când în când mai fac prostia să deschid propagan..pardon, televizorul. Știu...prostia și televizorul sunt clișee..nu mai pot fi folosite. Să spui în ziua de azi că la televizor sunt numai prostii este un clișeu. Ne-am obișnuit cu ideea asa de mult încât ni se pare normal, dar asta nu înseamnă că trebuie să și suportăm toate prostiile.

  Un exemplu de prostie am văzut recent pe postul 10TV care pare o MBEcilitate, dar mai mult m-a deranjat nașul..Ce e cu nașul? Ce fel de concurs e ăla în care îți faci o poza cu cineva de pe micul ecran sau cu un decupaj de-al său? Nu e cumva penibil? Știu...poate sunt un pic invidios că toată lumea își face poze cu el, și cu mine nimeni, dar totuși...să o luăm logic: Cine își va face poză cu nașul? Arhitecții, inginerii, doctorii, profesorii universitari și scriitorii? Șansele sunt mici ca acei oameni să intre în target...de aici trăgând ușor concluzia că emisiunea și mai exact intreg postul, nu este pentru oameni cu un IQ prea ridicat...bun..dar oare Boc și Băsescu și-au făcut o fotografie cu nașul?

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare