gototopgototop
Luni, 14 Februarie 2011 18:39

Iașul, încotro?

Scris de  Prostul Iașului
Evaluează
(0 voturi)

De câte ori mi s-a întâmplat să regret că stau in Iași, că nu am mai nicio șansă să apuc un oraș precum cele civilizate din afară. Și cu toate astea nu am plecat din Iași...De ce?

Acum să fim sinceri, orașul în sine nu are nicio vină că este in halul în care este, ci vina absolută o au oamenii care locuiesc în el.

Câteva lucruri care mă deranjează:

Este mizerie! Eu înțeleg prin asta că suntem porci, nu oameni. Porcilor le place mizeria.

Nu sunt locuri de muncă! Probabil ne-am născut slugi și fără spirit anteprenorial, sau poate suntem descurajați să ne facem firme prin suprataxare și birocrație, sau sperăm mereu la mură-n-gură, nu știu.

Diferența prea mare între bogați și săraci! Da, mă deranjează faptul că există puștani cu mașini de 30-100 mii de euro, în timp ce eu, dacă abia m-aș angaja, aș primi 600 RON, sau dacă aș fi foarte bun în domeniu aș primi între 1200-2500 RON și mi-aș lua o mașină de-a lor abia în câțiva ani buni, dacă nu mănânc. Nu este corect! Acei oameni nu sunt taxați? Acei oameni nu trăiesc în lumea noastră? Dacă au jecmănit cumva statul, sau alți oameni de ce nu sunt arestați? Și aici nu mă refer la puștimea pasionată de mașini de lux, ci la părinții lor, care provin din mediul rural.

Barurile de fitze! Da, mă enervează! Ce bar de fitze? Unde mă? În Iași-Pocreaca? După ce iei vreo 30 de gropi, nu găsești loc de parcare, calci în noroi și bălți, latră câinii maidanezi dupa tine, tu te duci într-un bar de fitze? Pe ce lume trăiești? Iașul nu are baruri de fitze, are pseudo-baruri de fitze, chinezării. Mâine poimâine mai aud că Iașul e noul Hollywood.

Nobilii Iașului! Da...mă enervează..Mai exact noii nobili ai Iașului, care nu sunt altceva decât niște țărani semidocți (nu vreau să jignesc țăranii dar acești oameni provin din mediul rural) și comuniști. Nobili peste ce? Peste niște balegă? Mănânc-o sănătos! Bine că voi aveți două creiere și vă descurcați! Asta e tot ce contează!

Mallurile răsuflate! Nu v-ați plictisit de aceleași două malluri din Iași? Renovarea e cuvântul secret, dar așa de secret încât nimeni nu îl folosește.

Partidele! Acum să fim serioși..cine mai crede ca dacă vine un partid sau altul, vor îmbunătăți situația actuală? Nu exista așa ceva! Batălia e pentru propriile buzunare și nimic altceva. Când mergeți la vot, măcar votați altceva, nu aceeași imbecili, că apoi vor avea o părere bună despre ei și nu cred că asta o aibă un impact pozitiv în performanța lor.

Doctorii! De foame, ei vor profita de tine. În zilele acestea, dacă mergi la medic, ești mâncat! De bani! Pe lângă doctori plini de ei și ușor scârbiți, găsești un om prost pregătit care vede tot felul de bogătani în jurul lui și ghici ce vrea? Să devină și el un mic bogătan..ca doctorii din străinătate! Dar ghici? Nu se poate...PENTRU CĂ SUNTEM SĂRACI!

Polițiștii! Cu greu găsești unu de treaba, dar la fel ca doctorii de mai sus, nu doar dragostea trece prin stomac, trebuie să mai treaca și alte lucruri, precum mâncarea!

 

Mulțumiți autorităților că nu verifică și nu taxează suficient imbecilii care se îmbogățesc pe zi ce trece, în timp ce alții abia o duc de pe o zi pe alta!

Concluzia este că vina este a oamenilor, proasta educație continuă chiar și în ziua de azi, deci nu sperați la prea multe în viitor. Nici copilul dvs. nu va prinde un oraș civilizat ca în străinătate. Cel mai probabil vom prinde cu toți foamete, deoarece în ritmul ăsta nu ne vom permite prea mult, oricât am munci.

De ce nu plec? Nu plec pentru ca vreau sa fac în ciudă tutoror care mă vor plecat pentru a aduce bani din străinătate! Nu vreau să aduc bani din străinătate, nu vreau să îi investesc în România, iar dacă am plecat, nu mă mai întorc niciodată în aceasta țară!

Ultima modificare în Luni, 14 Februarie 2011 22:29
Prostul Iașului

Prostul Iașului

Prostul spune întotdeauna adevărul, dar nu este luat în serios niciodată!

Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare