gototopgototop
Luni, 21 Februarie 2011 13:55

De ce nu face nimeni nimic?

Scris de  Prostul Iașului
Evaluează
(2 voturi)

Nu v-ați întrebat vreodată de ce în această țară nu s-a mai făcut nimic dupa 1990? Da, am răspunsul la această întrebare.

Răspunsul, pe cât de complex ar putea părea, este simplu. De aici se trag toate necazurile noastre, de la lipsa acută de bani - adică sărăcie, la politicienii de 2 bani pe care îi avem. Nu este vinovat comunismul, nu este vinovat capitalismul ci pur și simplu ne lipsesc conducătorii și ideea că o să avem pe cine alege drept lider nostru. Bineînțeles, dacă toți eram inteligenți, nici nu aveam nevoie de conducători, dar știm cu toții că ducem lipsă și de inteligență în țara asta, dar ăsta e deja un alt capitol.

Să revenim la conducători..Este evident faptul că nu avem pe cine alege președinte. Ba mai mult, partidele ne-au oferit numai marionete și papagali, înrăutățind situația. Ce să mai, partidele nu au vrut să mergem la vot pentru a permite membrilor de partid să ne hotărască soarta. PSD știe de ce.

Pe cine să alegem?

Un drăcușor PDL-ist? Vrem să continue ce au început? Adică 1,2 km de autostradă și sărăcie cât cuprinde? Bineînteles că nu toți au fost afectați de sărăcie...a se vedea simpatizanții înfocați ai PDL.

Un PSD roșu condus de un om prea tânăr, evident fără o carismă, care nu emană niciun sentiment.. Să fim serioși...cum să pui culoarea roșie la un partid când toată lumea știe că roșul e culoarea comunismului. Cât despre Ponta... l-a văzut cineva zâmbind sau fiind trist? Fața lui nu exprimă nimic..poate că joacă prea mult poker sau conform altei teorii ar putea fi un mic robot..controlabil..

Antonescu.. Are un "-escu" la sfârșit ca toți ultimii președinți, a avut o carieră de anonim în ochii multora...știați că a fost ministrul sportului? Stiți câte a facut el ca ministru al sportului sau ca parlamentar? Ca toți ceilalți: absolut nimic! Și cel mai probabil are de gând să continue ce a început. Taxe egale (în procente) pentru săraci și bogați? Nu prea cred, nu în România! Suntem prea săraci să lăsăm bogații să prospere!

Acum vom intra un pic în lumea circului..Vadim, Becali sau Diaconescu Dan - din punctul meu de vedere toți sunt în aceeași oală, parcă toți au facut schimb de membri între ei și s-au sponsorizat unul pe celălalt. Criza de acum cred ca ar fi nimic, față de ce ar fi cu ei ca președinți. Oamenii fără o educație, fără o cultură, cu siguranță îi vor aprecia.

Aceștia sunt doar câțiva care ar dori să fie președintele României, dar noi știm mai bine că nu merită niciunul.

Nu vom face nimic până nu vom avea pe cineva capabil să conducă această țară nenorocită, cu mult inferioară țărilor civilizate.

Poate de asta ne merge rău, nu credem că va merge bine vreodată cu asemenea oameni și poate acei câțiva care hotărăsc pentru noi s-ar gândi să nu mai propună rebuturi pentru președinție!

Ultima modificare în Luni, 21 Februarie 2011 19:14
Prostul Iașului

Prostul Iașului

Prostul spune întotdeauna adevărul, dar nu este luat în serios niciodată!

1 Comentariu

  • Link comentariu alexz Miercuri, 23 Februarie 2011 20:15 trimis de alexz

    interesant articolul

Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare