gototopgototop
Joi, 24 Februarie 2011 10:37

Cafeaua 3 în 1 - plină de E-uri

Scris de  Daily Iasi
Evaluează
(0 voturi)

Cu siguranță ați putut vedea la televizor tot felul de reclame atrăgătoare la cafele solubile 3 în 1.  Dar reclamele sunt înșelătoare.

 

Doamna Valentina Boboc ne-a trimis o imagine cu ambalajul unei cafele 3 în 1 pentru a ne arăta cât de sintetică și dăunătoare poate fi. Nu trebuie să fii un specialist pentru a-ți da seama că acest produs este complet nesănătos. În același mesaj, ne spune că ar vrea ca tinerii - targetul acestui tip de cafea - să nu mai consume cafele 3 în 1 deoarece le poate afecta sănătatea pe termen lung.

Ingrediente: zahăr (54%), sirop de glucoză, ulei vegetal hidrogenat, cafea instant (12%), corectori de aciditate (fosfat dipotasic, trifosfat pentasodic, citat trisodic, polifosfat de sodiu), cazeină din lapte (0,8%), sare iodată, emulgatori (moni și digliceride ale acizilor grași, esteri moni șo diacetil-tartrici ai mono și digliceridelor acizilor grași), arome, antiaglomerant (dioxid de siliciu), sare.

 

Notă: Pentru a evita un proces, redacția a acoperit numele și sigla firmei producătoare.

Ultima modificare în Joi, 24 Februarie 2011 15:04
Mai multe articole din această categorie: « Coadă la buletine Coadă și la E. ON »

1 Comentariu

  • Link comentariu Aditivi Alimentari Vineri, 25 Februarie 2011 10:58 trimis de Aditivi Alimentari

    Aceleasi ingrediente le veti obtine si la automatele de cafea.

Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare