gototopgototop
Vineri, 04 Martie 2011 11:57

Prima conferinţă de presă a Partidului Verde de când Garcea a devenit preşedinte

Scris de  Catalin Paul Bondar
Evaluează
(0 voturi)

Ieri, 3 martie, a avut loc conferinţa de presă a Partidului Verde la care au participat preşedintele executiv Mugur Mihăescu, vicepreşedintele Ovidiu Iane şi purtătorul de cuvânt al partidului, Toni Mornoc.

 

“Mugur Mihăescu a intrat în politică tocmai pentru că urăşte felul în care se face politică de 20 de ani în România şi pentru că s-a săturat de actuala clasa politică! Politicienii de la conducerea ţării sunt ca personajele din Vacanţa Mare!!” Aceasta este declaraţia pe care a făcut-o Mugur Mihăescu la prima sa conferinţă de presă în funcţia de Preşedinte Executiv al Partidului Verde.

"Se spune «Garcea şi-a făcut partid». Nu cumva Garcea ăsta e de douăzeci şi ceva de ani în politică şi acum, văzându-mă pe mine, ce s-au gândit, hai să aruncăm puţin în derizoriu chestia aceasta. Garcea conduce ţara asta de douăzeci de ani. Pe Garcea îl vedeţi pe stradă, în orice funcţie, că este la vamă, că este în sistemele de control, de la DSV sau de mai ştiu eu unde", a menţionat Mugur Mihăescu.

El a adăugat că a încercat să râdă de acel Garcea, dar nu a obţinut absolut nimic. "Scena politică din România nu a fost cu nimic mai prejos decât «Vacanţa Mare»", a adăugat el.

La conferinţa de ieri, noul vicepreşedinte al Partidului Verde, Ovidiu Iane, a aruncat un coş cu mere stricate la gunoi, despre care a spus că reprezintă politicienii care au condus România de douăzeci de ani, şi a pus pe masă un coş cu mere verzi, arătând că Partidul Verde oferă încredere celor "cei care vin şi sunt verzi în suflet.”

Purtătorul de cuvânt al partidului, Toni Momoc, a promis o nouă conferinţă de presă în care va fi prezentat Acordul Verde pentru România, programul macro-economic şi financiar de ieşire din criză din perspectiva verzilor.

Ultima modificare în Vineri, 04 Martie 2011 12:24
 Catalin Paul Bondar

Ultimele de la Catalin Paul Bondar

Articole asemănătoare (dupa etichetă)

sus