gototopgototop
Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 82
Luni, 28 Martie 2011 13:15

Ne pregatim de greva generala?

Scris de Luminita Arusandei

Ne pregătim de grevă generală?

 

  Cadrele didactice din Suceava şi Botoşani au pichetat astazi Ministerul Educaţiei. Aproximativ 150 de profesori afiliaţi la Federaţia Sindicatelor Libere din Invăţământ din cele două judeţe au protestat nemulţumiţi de neplata salariilor pe luna februarie.

Ieri, 3 martie, a avut loc conferinţa de presă a Partidului Verde la care au participat preşedintele executiv Mugur Mihăescu, vicepreşedintele Ovidiu Iane şi purtătorul de cuvânt al partidului, Toni Mornoc.

  Chiar dacă parlamentarii europeni ar trebui sa slujească intereselor naţionale şi promovarea lor în cadrul Parlamentului European şi unor interese externe  se pare că domnul Laszlo Tokes nu ştie exact ce interese trebuie să susţină.

Proiectul deputatului PDL, Silviu Prigoană, privind legalizarea prostituţiei a fost respins ieri de către Senat.

Raportul Comisiei juridice, de respingere a iniţiativei lui Prigoană, a fost votat de 89 de senatori, în timp ce şase au votat împotrivă, iar cinci s-au abţinut.

Miercuri, 02 Martie 2011 10:49

Lansare Yahoo.ro

Scris de

      Versiunea românească a portalului Yahoo!, Yahoo.ro, se lansează în limba română. Site-ul va conține, după cum se aștepta, toate serviciile Yahoo, dar și o sinteză a știrilor importante din mass-media românească. Pe data de 9 Martie, Yahoo! va marca lansarea portalului Yahoo.ro printr-un concert Gogol Bordello, cunoscuți și pentru coloana sonoră din filmul Everything is Illuminated.

Comisia pentru drepturile omului din Senatul României nu a dat aviz favorabil iniţiativei unor patru deputati independenţi care propuneau examinarea psihologică şi psihiatrică a celor care candidează pentru obţinerea de funcţii de demnitate publică.

 Curtea de Apel Bucureşti a fost sesizată de către Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) privitor la calitatea de colaborator al securităţii a artistului Ducu Bertzi.

Actorul Mugur Mihăescu, cunoscut  mai mult sub pseudonimul de Garcea a devenit preşedinte executiv al Partidului Verde.

Astăzi Guvernul a aprobat varianta finală a Codului Muncii pe care l-a trimis deja la Parlament pentru a-si asuma răspunderea. Opozitia ameninţă cu moţiunea de cenzură. Boc nu renunţă şi nu se predă.

Studenţii din cadrul Alianţei Naţionale a Organizaţiei Studenţeşti din România (ANOSR), săturaţi de indiferenţa MECTS, au hotărât să se pregătească de proteste majore. Astfel, tinerii din mai multe centre universitare din ţară vor demara luni greva japoneză, nemulţimiţi de prevederile noii legi a Educaţiei. 

 

Pagina 1 din 2

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare