gototopgototop
Luni, 21 Februarie 2011 14:01

Descinderi la Vama Abliţa. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au în vizor peste 50 de poliţişti de frontieră.

Scris de  Otilia Ciocan
Evaluează
(0 voturi)

Un număr de 53 de poliţişti de frontieră de la Albiţa, între care şeful sectorului Albiţa al Poliţiei de Frontieră, Daniel Corban, au fost ridicaţi de anchetatori în urma percheziţiilor şi descinderilor care au avut loc, în această dimineaţă, în vamă şi la locuinţele acestora, conform agenţie MEDIAFAX.

Activitatea în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, a fost blocată, în această dimineaţă, începând cu ora 6.00, în urma unor percheziţii şi descinderi de care sunt vizaţi vameşi şi poliţişti de frontieră suspectaţi de luare de mită şi trafic de ţigări.

La ora 8.00, a fost reluat traficul la intrarea în ţară, din Republica Moldova, după care a fost reluată circulaţia şi pe sensul de ieşire din ţară, dar doar pentru autoturisme. Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie de Frontieră Vaslui, Irina Mirica, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX că în vamă au fost redistribuiţi politiştii de frontieră de la alte puncte vamale astfel încat la Albiţa activitatea să se poată desfăşura în condiţii bune.
Conform unor surse judiciare, vameşii şi politişti de frontieră de la Punctul de Trecere a Fontierei Albiţa, cea mai importantă frontieră din estul ţării, au fost monitorizaţi de anchetatori timp de câteva luni. Surse judiciare afirmă că în luna august a anului trecut la Vama Albiţa au fost aduse şi instalate, inclusiv în cabinele vameşilor, calculatoare noi, care în luna ianuarie au fost ridicate.

Ultima modificare în Luni, 21 Februarie 2011 14:34
Otilia Ciocan

Otilia Ciocan

Social Profiles

YouTube
Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare