gototopgototop
Joi, 03 Martie 2011 15:56

Social Media Summit la Iași

Scris de  Alina Gorovei
Evaluează
(1 vot)

    Al treilea episod al al seriei originale Biz Social Media Summit are loc la Iași în data de 4 martie 2011, eveniment organizat de revista Biz la Hotel Unirea.

    Social Media Summit este un eveniment ce-și propune să popularizeze social media în rândul afacerilor locale. Pentru a participa la eveniment pot fi găsite informații pe site-ul lor principal. Printre problemele dezbătute vor fi subiecte ca blogosfera locală, strategii locale de marketing si campanie de bloguri, campanii de Facebook, Linkedin și Twitter.

    La eveniment sunt așteptați speakeri precum Cristian Manafu, Cristian China-Birta,  Bobby Voicu, Alexandra Sanduleasa, Catalin Tenita, Ciprian Gavriliu, Marius Sescu, Claudiu Florea, Adrian Monoranu și Tudor Galos, iar comunicarea locală a evenimentului este realizată de Lavinia Biberi. 

Ultima modificare în Joi, 03 Martie 2011 17:30
Alina Gorovei

Alina Gorovei

Sunt Alina și sunt bine (informație esențială).

Viețuiesc în Iasi, sunt din Fălticeni - județul Suceava, născută pe data de 22 februarie 1991, studentă a Universitații Alexandru Ioan Cuza la specializarea Comunicare și Relații Publice. Îmi place turquazul și galbenul, sunt pasionată de muzică, literatură și cinematografie. Mai concret, sunt o visătoare notorie născută îndrăgostită ce-și dorește o fabrică de jeleuri și să-l îmbrățișeze cândva pe Tom Waits.

Social Profiles

Ultimele de la Alina Gorovei

sus