gototopgototop
Luni, 28 Februarie 2011 18:58

Creşterea calităţii serviciilor turistice în zona Ciric, incorect aplicată

Scris de  Teodora Olteanu
Evaluează
(1 vot)

Încă din perioada 17 martie 2010 - până pe 17 august 2012, Zona de Agrement Ciric face parte dintr-un proiect de modernizare care este privit într-un mod pozitiv de unii, cât şi într-un mod negativ de alţii, pe diferite site-uri creându-se opinii în acest sens sau petiţii online în ceea ce priveşte proiectul Primăriei.

Cu toate că primăria consideră Zona Ciric, "zonă de odihnă şi recreere cu posibilitatea unor activităţi mergând de la plajă, pescuit sportiv până la tradiţionalul picnic în răcoarea pădurii", se doreşte o amenajare mai modernă a locului, prin defrişarea pădurii Ciric.

După cum indică site-ul primăriei, se vor aloca 46,6 milioane de lei pentru spaţii comerciale, toaletele publice, parcările şi semnalizările pentru pietoni şi biciclişti.

Amenajarea unor spaţii de agrement şi a infrastructurii anexe se poate realiză prin identificarea şi implementarea unor soluţii care să elimine pericolul pierderii a 6 - 7 decenii pentru a căpăta aspectul pe care îl are astăzi", potrivit unei petiţii online.

Proiectul a fost selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
 

Ultima modificare în Luni, 28 Februarie 2011 20:43
Mai multe articole din această categorie: « Înscrieri la Școala Junior Miez de țigară »
Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare