gototopgototop
Teodora Olteanu

Teodora Olteanu

Website URL:

 Violenţa împotriva femeilor nu este un subiect care în mod normal s-ar asocia cu benzile desenate, dar un editor francez a considerat că acest lucru ar fi în regulă deoarece ar creşte gradul de conştientizare în rândul tinerilor şi varsticilor.

Federaţia Romană de Drift, în colaborare cu Old School Motorsport Iaşi, organizează prima etapă din Campionatul Naţional de Drift, care va avea loc în data de 19-20 martie, în parcarea Era Shopping din Iaşi.

Pentru tinerele din Moldova, cunoscute pentru frumuseţea şi ambiţia lor, a sosit momentul evaluării. Pe 5 şi 6 martie, respectiv sâmbătă şi duminică, frumoasele Moldovei sunt aşteptate la ERA Park Mall, între orele 12.00 şi 18.00.

După restructurarea cabinetului, miercuri, Cancelarul Angela Merkel a anunţat noile nume pentru conducerea Ministerului Apărării-în persoana lui Thomas de Maziere, cat şi pentru Ministerul de Interne- în persoana lui Hans Peter Friedrich.

 Merkel a făcut anunţul la o zi dupa ce Ministrul Apărării, Karl Theodor zu Guttenberg, a demisionat, datorită unui scandal care implica plagiatul în teza sa de doctorat.

A doua etapă a concursului "Drumul spre celebritate", va avea loc sâmbătă, 5 martie 2011, de la ora 11,00 la Palatul Mogoşoaia. La competiţie vor participa 6 tineri muzicieni din Iaşi, Dorohoi, Râmnicu Vâlcea şi Bucureşti, iar invitatul special va fi Ştefan Gheorghiu, violist, Preşedintele Uniunii de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România.

Conform anunţului, se doreşte descoperirea tinerilor muzicieni talentaţi de astăzi.

Proiectul este coordonat de realizatorul emisiunilor de la Radio Romania Cultural.

http://www.palatebrancovenesti.ro/ro/content/view/188/1/

Ministrul german al Apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg, a demisionat astăzi, după un scandal ce a avut ca temă principală teza sa de doctorat, acestuia retrăgându-i-se titlulatura.

Încă din perioada 17 martie 2010 - până pe 17 august 2012, Zona de Agrement Ciric face parte dintr-un proiect de modernizare care este privit într-un mod pozitiv de unii, cât şi într-un mod negativ de alţii, pe diferite site-uri creându-se opinii în acest sens sau petiţii online în ceea ce priveşte proiectul Primăriei.

Duminică, 27 Februarie 2011 13:17

Mărţişor cu spectacole la metrou

Teatrul Masca, cunoscut de ceva timp datorită pieselor oferite publicului la metrou, a încântat din nou bucureştenii care erau în treacăt, printr-o piesă jucată la staţia Unirii 1. Astfel, aceştia au putut participa la piesa Ex Libris, un pact între un artist plastic şi o carte. Aflat în scenariul şi regia lui Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca, "EX LIBRIS este un spectacol, dar şi o formă specială de întâlnire". 

O mână de specialişti în ale gătitului vor încerca să schimbe concepţia despre ce înseamnă a fi bucătar în zilele noastre, în cadrul Campionatului Internaţional de Gătit in Aer Liber, ce va avea loc în Iaşi, cât şi în Bucureşti, Muntenia, Banat şi Transilvania. 

 Piesa de teatru Elling” a fost jucată pe mai multe scene din Europa, în special la Trafalgar Studios. Montarea a fost nominalizată în 2008 pentru premiul Laurence Olivier la categoaria “Cea mai bună comedie”. Cei doi anti-eroi, Elling şi Kjell Bjarne, sunt noul “cuplu ciudat“ ce încearcă să funcţioneze într-o lume disfuncţională.

Pagina 1 din 2

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare