gototopgototop
Elena Stanciu

Elena Stanciu

Website URL:

Vineri, 04 Martie 2011 21:02

Tineri neinteresaţi de profilul real

În cadrul Universităşii A.I Cuza, Facultăţile de Fizică, Chimie şi Matematică duc lipsă de studenți. Numărul lor a început să se diminueze după revoluţie.

Marţi, 22 Februarie 2011 23:12

Cuvântul care începe cu M

 Moda a devenit un lucru prezent, astfel încât suntem invitaţi să o schimbăm o dată la 6 luni. Moda este un observator critic al persoanelor ce se îmbracă în public, stabilind caracterul social. Astfel încât ea devine o artă şi o ştiinţă despre cum să combini diverse genuri.

 Pe 3 martie la Hotelul Unirea va avea loc o conferinţă în Antreprenoriat privind oportunităţile de finaţare şi managmentul de afaceri.

Marţi, 08 Februarie 2011 17:34

Pantalonii evazaţi - revenire a anilor '70

  Primavara lui 2011 revine pe scena modei  cu noi tendinţe, marii designeri  punând accent pe pantalonii de tip evazaţi  astfel încât jeanşii skinny şi pantalonii drepţi nu mai reprezintă un must have al sezonului.

Luni, 07 Februarie 2011 00:28

Liviu Ciulei şi Pădurea Spânzuraţilor

Cunoscut ca  şi mare regizor, arhitect, scenograf, profesor, actor  Liviu Ciulei, cu o activitate de 50 ani ce a impresionat scena naţionala dar şi cea internaţională, povesteşte, în cadrul unei întâlniri la Muzeul Ţăranului Român  despre filmul Pădurea Spânzuraţilor, film care a obţinut premiul pentru regie la Cannes în 1965.

Marţi, 11 Ianuarie 2011 18:37

Salată de broccoli

Dacă tot s-au terminat sărbătorile de Crăciun și mesele au fost destul de îmbelșugate, acum este momentul  oportun să începem o dietă pentru a ne simți mai bine. Ca și rețetă am ales o salată de broccoli. Rețeta este foarte simplă și nu necesită foarte mult timp.

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare