gototopgototop
Otilia Ciocan

Otilia Ciocan

Website URL:

Social Profiles

YouTube

Acţiunea a avut loc din cauza nemulţumirilor agenţilor comerciali întrucât acestora nu le va mai fi permisă comercializarea produse alimentare. Inspectorii de la Direcţia Sanitar Veterinară, Direcţia de Sănătate Publică, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor, Primărie şi Prefectură i-au somat pe tonetari în cadrul unei acţiuni ample de control.

Un număr de 53 de poliţişti de frontieră de la Albiţa, între care şeful sectorului Albiţa al Poliţiei de Frontieră, Daniel Corban, au fost ridicaţi de anchetatori în urma percheziţiilor şi descinderilor care au avut loc, în această dimineaţă, în vamă şi la locuinţele acestora, conform agenţie MEDIAFAX.

Activitatea în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, a fost blocată, în această dimineaţă, începând cu ora 6.00, în urma unor percheziţii şi descinderi de care sunt vizaţi vameşi şi poliţişti de frontieră suspectaţi de luare de mită şi trafic de ţigări.

Compania americana Yahoo va lansa in luna martie Yahoo.ro, oferind românilor posibilitatea de a-şi accesa căsuţa poştală electronică în limba română, potrivit Wall-Street.ro.

Iniţial, homepage-ul autohton, va fi alcătuit din principalele ştiri ale momentului, ce provin de la marile agenţii de presă.

Potrivit Comisiei Europene, încărcătorul comun se bazează pe tehnologia care foloseşte un conector micro USB. Apariţia acestui dispozitiv de datorează iniţiative a Executivului European şi a unui memorandum de semnat la sfârşitul anului trecut de 14 producători de telefoane mobile, printre care Apple, LGE, Samsung, Nokia.

Duminică, 13 Februarie 2011 10:25

Noi modificări ale programului Noua Casă

Reprezentanţii Guvernului au decis că “urmează să modifice programul Prima Casă, prin care statul garantează şi impune costuri mici pentru creditele ipotecare obţinute de cei care nu mai au locuinţe în proprietate, în încercarea de a stimula construcţiile noi.” De asemenea, plafonul garanţiilor a fost redus la 200 de milioane de euro, sumă ce reprezintă diferenţa de 1,7 miliarde stabilită la iniţierea programului şi fondurile consumate în cadrul primelor două programe Prima Casă 2009, respectiv 2010.

Vineri, 11 Februarie 2011 11:27

Credite pentru fermierii români

30 milioane de Euro – acesta este bugetul aprobat de Comisia Europeană, ce vine întrajutorarea femierilor români, ce se confruntă cu probleme în ceea ce priveşte accesarea creditelor din cauza actualei crize economice.

Astăzi, 11 februarie, începând cu ora 17.00, va avea loc expoziţia de pictură şi ceramică “Repere vizuale”. Evenimentul se va desfăşura în cadrul  Muzeului “Vasile Pogor”, Galeriei “Pod-Pogor”.

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare