gototopgototop
Duminică, 13 Februarie 2011 10:58

A fost creat încărcătorul compatibil cu orice telefon mobil

Scris de  Otilia Ciocan
Evaluează
(1 vot)

Potrivit Comisiei Europene, încărcătorul comun se bazează pe tehnologia care foloseşte un conector micro USB. Apariţia acestui dispozitiv de datorează iniţiative a Executivului European şi a unui memorandum de semnat la sfârşitul anului trecut de 14 producători de telefoane mobile, printre care Apple, LGE, Samsung, Nokia.

„Îmi exprim satisfacţia cu privire la introducerea noilor încărcătoare pentru telefoane mobile pe baza noului standard al UE.Este cu adevărat o veste bună pentru consumatorul european.Aşteptăm acum ca noul încărcător şi telefoanele mobile compatibile să fie disponibile spre vânzare.Îndemn industria să accelereze introducerea lor pe piaţă pentru a le permite cetăţenilor din întreaga UE să se bucure de avantajele unui încărcător comun cât mai curând posibil”, a declarat vicepreşedintele Comisiei Europene, Antonio Tajani, responsabil pentru industrie şi antreprenoriat.

Decizia a fost luată şi prin prisma problemelor de mediu pe care el provoacă industria telefoniei mobile. “Utilizatorii de telefoane mobile care doresc să își schimbe telefoanele mobile sunt nevoiți adesea să cumpere un nou încărcător, indiferent de starea celui actual.”, precizează Comisia.

Ultima modificare în Duminică, 13 Februarie 2011 11:12
Otilia Ciocan

Otilia Ciocan

Social Profiles

YouTube

Articole asemănătoare (dupa etichetă)

Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare