gototopgototop
Vineri, 11 Februarie 2011 15:57

Rusia ar urma să reducă taxele la importul de mașini până la 25%, după aderarea la OMC

Scris de  Teodora Olteanu
Evaluează
(0 voturi)

Guvernul rus va reduce taxele la importul de mașini până la 25%, de la cele existente de 30%, după aderarea la Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC), a declarat vineri Maxim Medvedkov, negociatorul-şef al ţării la OMC.

"După aderare, taxele pentru autoturismele din import, introduse ca măsuri anti-criză în 2009, vor fi tăiate", a spus Medvedkov, într-o conferinţă dedicată aderării Rusiei la OMC. 

Potrivit OMC, Rusia ar putea adera în acest an.

Medvedkov a adaugat că taxa mai poate fi tăiată până la 15% după şapte ani de la aderare, mentionând că următoarea întâlnire în această privință va avea loc pe data de 29 martie.

Cele şapte puncte ale programului de negociere nu au fost încă discutate de autorităţile de la Moscova şi părţile în cauză, fiind așteptate favoruri din partea Rusiei în ceea ce privește comerțul cu piese auto.

Uniunea Europeană şi Rusia au ajuns, anul trecut, la un acord care va permite acesteia din urmă să adere la Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC) anul acesta.

Sursa: RIA NOVOSTI 

Ultima modificare în Vineri, 11 Februarie 2011 16:07
Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare