gototopgototop
Luni, 28 Martie 2011 13:15

Ne pregatim de greva generala?

Scris de Luminita Arusandei

Ne pregătim de grevă generală?

 

  Cadrele didactice din Suceava şi Botoşani au pichetat astazi Ministerul Educaţiei. Aproximativ 150 de profesori afiliaţi la Federaţia Sindicatelor Libere din Invăţământ din cele două judeţe au protestat nemulţumiţi de neplata salariilor pe luna februarie.

Cutremurul cu magnitudinea de 8,9 grade care a lovit vineri nord-estul Japoniei s-a soldat cu cel puţin patru morţi şi cu mulţi răniţi. Imediat după aceasta a fost emisă o alerta de tsunami cu magnitudinea de 10 garde incluzând Japonia, Rusia, Insulele Mariane şi Filipine.

Vineri, 11 Martie 2011 10:33

Rotting Christ la Iași

Scris de Alina Gorovei

     Rotting Christ vor susține trei concerte în Romania în luna mai a acestui an: 2 mai în Cluj-Napoca, 4 mai în București și 3 mai în Iasi. Concertul va avea loc în Dublin Pub, la ora 8, iar prețul biletului nu se știe încă.

 Violenţa împotriva femeilor nu este un subiect care în mod normal s-ar asocia cu benzile desenate, dar un editor francez a considerat că acest lucru ar fi în regulă deoarece ar creşte gradul de conştientizare în rândul tinerilor şi varsticilor.

Federaţia Romană de Drift, în colaborare cu Old School Motorsport Iaşi, organizează prima etapă din Campionatul Naţional de Drift, care va avea loc în data de 19-20 martie, în parcarea Era Shopping din Iaşi.

Vineri, 04 Martie 2011 21:02

Tineri neinteresaţi de profilul real

Scris de Elena Stanciu

În cadrul Universităşii A.I Cuza, Facultăţile de Fizică, Chimie şi Matematică duc lipsă de studenți. Numărul lor a început să se diminueze după revoluţie.

Ieri, 3 martie, a avut loc conferinţa de presă a Partidului Verde la care au participat preşedintele executiv Mugur Mihăescu, vicepreşedintele Ovidiu Iane şi purtătorul de cuvânt al partidului, Toni Mornoc.

Pentru tinerele din Moldova, cunoscute pentru frumuseţea şi ambiţia lor, a sosit momentul evaluării. Pe 5 şi 6 martie, respectiv sâmbătă şi duminică, frumoasele Moldovei sunt aşteptate la ERA Park Mall, între orele 12.00 şi 18.00.

Joi, 03 Martie 2011 15:56

Social Media Summit la Iași

Scris de Alina Gorovei

    Al treilea episod al al seriei originale Biz Social Media Summit are loc la Iași în data de 4 martie 2011, eveniment organizat de revista Biz la Hotel Unirea.

În această săptămână a fost aprobată de către Comisia de circulaţie a municipiului Iaşi  solicitarea unui agent economic care va avea ca scop construirea unui nou complex comercial pe bulevardul Chimiei nr. 2, în zona fostei fabrici de bere din Tudor Vladimirescu.

Pagina 1 din 4

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare